Szkolenia dla nauczycieli, pedagogów…

Stowarzyszenie Synergia

zaprasza do udziału w szkoleniach, warsztatach i kursach kwalifikacyjnych

Stowarzyszenie Synergia jest miejscem gdzie w profesjonalny i kompleksowy sposób przyczyniamy się do poszerzania wiedzy i umiejętności praktycznych naszych klientów. Z pełnym zaangażowaniem dążymy do tego, aby nasze kursy i szkolenia wpływały na stan Państwa wiedzy, ale i także poszerzały umiejętności praktyczne w zakresie różnych dziedzin aktywności pedagogicznej, psychologicznej, logopedycznej i nauk pokrewnych. Oferowane przez nas kursy przyczynią się do podniesienia Państwa kwalifikacji zawodowych, ale będą również stanowiły podstawę do zastosowania wiedzy teoretycznej w zajęciach praktycznych.

Zwiększanie kompetencji pracowników jest jednym z kluczowych warunków rozwoju przedsiębiorstw oraz instytucji publicznych. Chcąc sprostać oczekiwaniom naszych Klientów oferujemy  SZKOLENIA NA ZAMÓWIENIE. Proponowane przez nas szkolenia wyjazdowe (realizowane w siedzibie zamawiającego) są doskonałym rozwiązaniem dla instytucji chcących przeszkolić swoich pracowników w wybranym przez siebie czasie i miejscu. Forma szkoleń organizowanych wewnątrz firmy daje możliwość dopasowania zarówno zakresu merytorycznego jak i rodzaju metod szkoleniowych do Państwa potrzeb. Dodatkowym atutem naszych szkoleń jest możliwość ich organizacji także w formie zdalnej.

SZKOLENIA ADRESOWANE SĄ DO:

psychologów, pedagogów, logopedów, terapeutów, nauczycieli, trenerów, coachów, osób pracujących z dziećmi, młodzieżą, osobami dorosłymi, studentów m.in. kierunków: psychologia, pedagogika oraz wszystkich osób zainteresowanych

Lista szkoleń, które realizujemy:

• Metoda Ruchu Rozwijającego Weroniki Sherborne
  • Arteterapia w afazji i autyzmie
  • Diagnoza i terapia logopedyczna dziecka z niepełnosprawnością intelektualną i zespołem Downa
  • Trening Umiejętności Społecznych
  • Terapia dziecka z mutyzmem wybiórczym
  • Logopedyczne zabawy w grupach
  • Logorytmika
  • Stymulacja traktu ustno -twarzowego
  • Metoda dobrego startu

Jeśli są Państwo zainteresowani innym szkoleniem, które nie zostało tutaj wymienione prosimy o wiadomość, a postaramy się je zrealizować.

Szczegóły dostępne pod numerem telefonu 81 445 75 79 lub 696 299 477